Mrt

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Selman ESE 8.sınıf öğrencilerimize yönelik sınav kaygısı, sınav kaygısını azaltma ve sınav kaygısıyla başa çıkma yolları hakkında seminer vermiştir. Öğretmenimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Mrt

21.03.2024 Perşembe Günü öğrencilerimiz ile Ramazan ayı münasebetiyle Ebu Derda Türbesi ziyareti gerçekleştirildi. Öğrencilerimize eşlik eden Elif Karaköse, Emrullah Görücü, Rumeysa öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi, Türk milleti için büyük bir gurur kaynağıdır. Bu zafer, milletin birlik ve dayanışma içinde, azimle mücadele ettiğinin ve bağımsızlık için her türlü fedakarlığı göze aldığının bir simgesidir. Bu özel günü öğrencilerimizle hem kutladık, hemde şehitlerimizi andık. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenimiz şehitlerimiz için öğrencilerimizle Kur'an-ı Kerim okuma ve dua ile devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapuıldı, şiirler okundu, Çanakkale ttürküleri söylendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrenciilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Kız Futsal Takımımız ilde düzenlene müsabakalarda İl üçüüncüsü olarak okulumuzu gururlandırmıştır.. Takımdaki öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Armağan Fırıncı'yı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Bilim ve Teknoloji Haftası sebebiyle okul panolarımız öğrencilerimizle birlikte süslenmiştir. Öğretmenlerimiz tarafından ilmin, fennin ne kadar önemli olduğu bu hafta boyunca öğrencilere açıklanmaya çalışılmış, sadece yurt dışında üretilmiş teknolojileri hazır satın alınıp kullanılmasının teknolojik çağa ayak uydurmak olmadığından bahsedilmiştir. Bilim dergileri öğrencilere gösterilmiş ilk Astronotumuz Alper Gezeravcı ve ilk milli üretim istihbarat uçağımız KAAN hakkında öğrenci görüşleri de alınmıştır. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize katılımları için teşekkür ederiz.

Mrt

Milli mücadelenin en önemli simgelerinden birisi olan İstiklal Marşımız, milli şair Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınmış ve 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapılan oturumda Türkiye'nin milli marşı olarak kabul edilmiştir. Bugün 12 Mart 2024, öğrencilerimizle İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. Yıl dönümünü kutladık. Emeği geçen tüm öğretmn ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimizle KAAN hakkında kısa bir sohbetten sonra öğrencilerimize KAAN'ın videosu izlettirilerek milli istihbarat uçağımızın tanıtımı yapılmıştır.

KAAN 21 Şubat 2024 tarihinde saat 08:50’de ilk uçuşunu gerçekleştirmiş ve 13 dakika havada kalmıştır.. Bu uçuşta 8000 feet irtifaya çıktı ve 230 knot hıza ulaştı.

Mrt

Mübarek Ramazan ayının gelmesi sebebiyle okul koridorlarını öğrencilerimizle birlikte süsledik. Ramazan Sokağı, Ramazan ayına girdiğimiz bu ilk günde öğrencilerimizin mübarek ayın coşkusunu yaşamalarını sağlamak ve onları on bir ayın sultanı olan Ramazan ayında oruca teşvik etmek için hazırlandı. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz Rümeysa ve Feyza Açıkgöz hocalarımıza emekleri için teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okul Erkek Futsal Takımımız Ertuğrul Gazi Ortaokulu'nu 2-1 yendi.

Mrt

Okul Müdürümüz Adnan Tunçtürk okulumuzda çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü çiçeklerle kutladı. kendisine teşekkür ediyor bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz.

Mrt

! Mart Cuma günü okulumuz çok amaçlı salonunda Yeşilay Kulübü öğrencileri Yeşilay Haftası ile ilgili olarak program hazırladı. İstiklal Marşının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Yeşilay ile ilgili şiirler ve yazılar okundu. Tören sona erdi.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle okul panosunu hazırladık. Tüm öğrenci, öğretmen ve personelimizle 28 Şubat Perşembe günü saat 12:35'te deprem tatbikatı gerçekleştirdik. Tüm okul olarak 1 dk 45 sn'de tatbikatı tamamladık. Tatbikattan sonra Sivil Savunma Kulübü olarak okulumuz çok amaçlı salonunda program gerçekleştirdik. 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından öğrencilerimiz günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptılar. Sivil savunmanın amaçlarından, alarm ve ikaz işaretlerinden bahsettiler.Şiirle ve yazılar okundu ve program sona erdi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Bartın Valiliğimizin Koordinesinde İl Mİlli Eğitim Müdürlüğümüzün başlattığı "Okuma Projesi"ne Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk KAYNAK evinde çocuklarıyla kitap okuyarak destek vermiştir. Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk KAYNAK!a projemize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyor, yıl sonuna kadar 30 bin öğrencimiz ile 300 bin kitap okuma hedefimize "Telefonumu Bırakıyorumi Kitabımı Okuyorum" diyerek tüm Bartın'ı kiatp okumaya davet ediyoruz.

Haydi Bartın! Hep birlikte okuyalım, hedefimize ulaşalım.

Ara

Bartın ili genelinde İmam Hatip Ortaokulları öğrencileri arasında düzenlenen Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması'nda 6/B sınıfı öğrencimiz Enes DİKYAR il birincisi olmuştur. Öğrencimizle gurur duyuyor, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.