BARTIN / MERKEZ - KOCAREİS İMAM HATİP ORTAOKULU

KOCAREİS İMAM HATİP ORTAOKULU

Kocareis Köyü/Bartın
Vizyon
Ülkemizi Çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarmak için eğitim öğretimin bir birimi olarak hizmetin yapıldığı çevrede ,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden,öğrencisine öğrenme için her fırsatı veren,öğretenler ve öğrenenlerin birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanan,her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan eğitim,bilim ve kültür merkezi olabilmek.
Misyon
Biz (okulumuz),Türk Milli Eğitiminin Temel İlkelerine,çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak;öğrencilerin bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Başarılar
Okulumuz 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında eğitim öğretime başlamıştır.İmam Hatip Ortaokulu olarak eğitim vermektedir.
Fen Laboratuvarı :0
Öğretim Şekli :Tam gün