Ock

Öğrencilerimizin ders bazında eksik öğrenmelerini belirlemek kendilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla yarıyıl tatili öncesinde her sınıf düzeyinde deneme sınavı uyguladık.

Ekm

"Okullarda Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enferksiyon Önleme Kontrol Eğitim Planı" kapsamında görevli öğretmenlerimiz tüm öğretmen, öğrenci ve okul personeline yönelik olarak 10.10.2022-19.10.2022 tarihleri arasında eğitimler gerçekleştireceklerdir. Eğitim konuları "Standart Enfekdiyon Kontrol Önlemleri, Bulaş Bazlı Önlemler, Salgın Hastalıkların Yayılımı, Kişisel Hijyen, El Hijyeni,KKD'nin Kullanılması, Temizlik yaplımadan önce, yapılırken ve yapıldıktan sonra dikkat edilmesi gerekenler, kuruluşta kullanılan temizlik kimyasallarının tehlikeleri, artıkların toplanması ve imhası" şeklindedir.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürümüz Oğuzhan Acar okulumuzu ziyaret ederek okulumuz ve öğrencilerimizle ilgili bazı değerlendirmelerde bulundu. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı geçmesi temennisinde bulunarak okulumuzdan ayrıldı. Kendisine teşekkür ederiz.