Ara

Bartın ili genelinde İmam Hatip Ortaokulları öğrencileri arasında düzenlenen Genç Sada Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda okulumuz öğrencilerinden  üçüncü olmulştur. Öğrencimizin başarılarının daim olmasını diliyor, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

07- 17 Aralık Mevlana Haftası olması dolayısıyla okulumuz öğrencilerine Mevlana'nın hayatı ile ilgili video izletildi. Öğrencilerimizle Mevlana ile ilgili kısa sohbet gerçekleştirildi. Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Bartın Valiliğimizin Koordinesinde İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzün başlattığı "Okuma Projesi" ne Bartın Valimiz Sayın Dr. Nurtaç Arslan çocukları ile birlikte kitap okuyarak destek vermiştir. Sayın Valimiz Dr. Nurtaç Arslan'a projemize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyor, yıl sonuna kadar 30 bin öğrencimiz ile 300 bin kitap okuma hedefimize "Telefonumu Bırakıyorum, Kitabımı Okuyorum" diyerek tüm Bartın'ı kitap okumaya davet ediyoruz.
Haydi Bartın! Hep birlikte okuyalım, hedefimize ulaşalım.

#TelefonumuBırakıyorumKitabımıOkuyorum

Kas

Okulumuz çok amaçlı salonunda 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerimiz için tören yapıldı. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun!

Kas

Bugün Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin yıldönümü olması sebebiyle saat 09:05 geçe okulumuz Çok Amaçlı Salonunda Atamıza 2 dakikalık saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşımızı okuyarak anma törenimize başladık. Ardından 8-B sınıfından Hicra Özdil günün anlam ve önemini, Atatürk'ün Türk milleti için önemini ve yaptıklarını belirten konuşmasını yaptı. Şiirler okundu. Atatürk'ün sözlerinden oluşan çalışmayı öğrenciler gerçekleştirdi. Atatürk'ün sevdiği şarkıları öğrencilerimiz seslendirdikten sonra törenimiz sona erdi.

Ara

2-8 Kasım Lösemi Haftası dolayısıyla okulumuzda tüm sınıflarda lösemi farkındalığı ve öğrencilerimizin lösemi konusunda bilinçlenmesi için video gösterimi yapıldı. Tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Kocareis İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde düzenlenen Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması kategorisinde 1.olan öğrencimiz Emirhan Ceylan, 2.olan öğrencimiz Eymen Kaçmaz, 3.olan öğrencimiz ise Hamza Öztekin olmuştur.

Kas

Okulumuz Kocareis İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde düzenlenen Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması kategorisinde 1.olan öğrencimiz Beyza Altıntaş, 2.olan öğrencimiz Hatice Zehra Keskin olmuştur.

Kas

Trafik ekipleri öğrencilerimizi trafik hakkinda bilgilendirmek için 8.11.2023 tarihinde gelmişlerdir.

Kas

Tüm öğrencilerimize 7 Kasım Salı Günü öğretmenlerimiz tarafından öncelikle Lösemi hakkında bilgilendirme yapılarak Lösemi Haftası ile ilgili kısa videolar izletilmiştir. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Genç Bilaller ezanı güzel okuma yarışması kategorisinde 1.olan öğrencimiz Enes Dikyar, 2.olan öğrencimiz Rasulhan Kaplan, 3.olan öğrencimiz ise Resul Gökdeniz olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder hayat boyu başarılar temenni ederiz.

Kas

29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arası Kızılay Haftası olarak kutlanmaktadır. Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Merve Güney öğrencilerimizle birlikte Kızılay Haftası için pano düzenledi. Pano aracılığıyla okuldaki tüm personel, öğretmen ve öğrencilerin kan bağışı konusuna dikkatleri çekilmeye çalışıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Temalı okul içinde düzenlediğimiz resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri Okul Müdürümüz Adnan TUNÇTÜRK ve Okul Müdür Yardımcımız Serkan Bülent ÜSTÜNDAĞ tarafından takdim edildi.

Kas

Öğrencilerimizle 02.11.2023'te Bartın Üniveritesine gittik. Öğrencilerimiz Üniversitenin Ar-ge proje pazarını gezdiler. Katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuzda cumhuriyetimizin 100.yılı dolayısıyla düzenlenen "Cumhuriyet" konulu resim yarışmasının sonuçları belli oldu. Yarışmayı süzenleyen Resim Öğretmenimiz Merve GÜney'e teşekkür ediyoruz. Yarışma Sonuçları:

100.yıl Cumhuriyet Konulu Resim Yarışması Birincisi: Hatice Zehra Keskin,

İkincisi: Beyza Altıntaş,

Üçüncüsü: Recep Efkan Okol,

Dördüncüsü: Medine Savar

Öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz. Dereceye giren öğrencilerimize ödülleri bayrak töreninde takdim edilecektir: